ליסינג
פורסם: 15/12/2011
טיפ בעדיבות צוות לוח הרכב קארס2 הקלקת, נסעת!
אפשר לראות אותן בכל מקום, בתחנות התדלוק, בצמתים המרומזרים, בכבישים המהירים, בעמידה בפקקים, בחניונים השונים ואפילו בצמוד לחניית הבית, כן אלו מכוניות החברה, המעוטרות בדרך כלל בלוגו משני צידי הרכב.
חברות רבות משתמשות כבר שנים ארוכות בשירותי ליסינג לעסקים, המציעים מספר מסלולים משתלמים ואטרקטיביים לרכישה או העמדת רכב לעובדי החברה.
ליסינג לעסקים יכולים לבצע כל אנשי העסקים שבינינו ואין זה משנה אם הם מעסיקים עובד אחד, עשרות עובדים או מאות. ליסינג לעסקים מציע שתי אפשרויות מרכזיות לביצוע העסקה, אחת מהן היא ליסינג מימוני והשנייה היא ליסינג תפעולי.
ההבדל בין ליסינג תפעולי למימוני
בשיטת הליסינג המימוני משלם בית העסק רק עבור השימוש ברכב.
התשלום בשיטה זו מקנה לנוסעי הרכב רק את הזכות להשתמש ברכב ואינו מכסה את שאר העלויות הנלוות לשימוש ברכב, כגון: טיפולים, דלק, ושאר הוצאות אחזקה.
בשיטת הליסינג התפעולי משלם בית העסק תשלום גבוה יותר (יחסית), אך יחד עם זאת התשלום מכסה לו את כל הוצאות אחזקת הרכב, לרבות טיפולים, אגרות, ביטוח וכדומה.
מה הופך את עסקאות הליסינג לעסקים למשתלמות ביותר?
ליסינג לעסקים מקנה לכל בית עסק אפשרות אידיאלית לרכוש רכבי חברה חדשים וליהנות ממגוון הטבות מס שונות ויתרונות נוספים, בין היתרונות הבולטים:
איך מתבצעות עסקאות ליסינג לעסקים?
מרבית חברות הליסינג או הרכב המפעילות שירותי ליסינג לעסקים מעמידות לרשותך את אופציית התשלומים הבאה:
1. תשלום אחוז מסוים מגובה מחיר הרכב
2. מסגרת תשלומים חודשית לתקופה של עד 60 חודשים במסגרת הליסינג המימוני ופריסת תשלומים של עד 44 חודש במסגרת הליסינג התפעולי.
3. יתרת התשלום במועד סיום תקופת הליסינג או לחילופין אפשרות להמשך תפעול הליסינג תמורת מקדמה או פריסת תשלומים מחודשת.
ליסינג לעסקים נחשב בישראל לשיטת הרכישה החכמה והמשתלמת ביותר עבור כל עסק ועסק.
כיום, גם נותני שירות יחידים המוגדרים בחוק כבעלי עסק מצטרפים אל מהפכת הליסינג שכבשה את ישראל בסוף שנות ה-90 של המאה הקודמת, עם כניסת תחום ההיי טק אל חיינו.
תודה שקראתם מאמר זה.
מכוניות לא מחפשים, מכוניות מוצאים בלוח הרכב קארס2 הקלקת, נסעת!